Om Janni Ansel

 

Hvordan har jeg udviklet Pædagogisk Resonans?

  • Jeg har i mange år forsket i det pædagogiske paradoks.

  • Gennem 16 år har jeg interviewet og observeret elever, lærere, pædagoger, ledere m.m. både nationalt og internationalt i det etablerede uddannelsessystem.

  • På baggrund af disse erfaringer har jeg udviklet en unik metode – Pædagogisk Resonans. Det er en metode, som bygger på en holistisk læringsforståelse og en større forskningsmæssig platform Resonant Intelligens®.

  • Pædagogisk Resonans repræsenterer en helt ny forståelse af uddannelse og læring, og er endvidere en del af en større ny paradigmatisk bevidsthedsændring af uddannelsessektor og læringsforståelse på verdensplan.

Hvad er min faglige baggrund for at udvikle Pædagogisk Resonans?

  • Jeg er lektor i filosofi og psykologi og har forsket i pædagogik på institut for Uddannelsesforskning på RUC gennem 15 år, og er nu uafhængig forsker på 7. år.

  • Jeg har over 25 års undervisningserfaring, pædagogisk udviklingserfaring og kursusledelseserfaring på gymnasieplan, på seminarieplan og universitetsplan.

Hvor formidler jeg Pædagogisk Resonans?

  • Min forskning har skabt interesse i det private erhvervsliv og andre offentlige institutioner ud over uddannelsessektoren, og jeg har derfor også års erfaring i innovative omstillinger og ændringer af virksomhedskulturer i private og offentlige organisationer.

  • I mit arbejde med Pædagogisk Resonans er jeg 100% engageret, og har i min personlighed en humoristisk og motiverende måde at formidle abstrakt indhold på en konkret måde.